تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

اهمیت غذاهای کم چرب

    رژیم غذایی کم چرب یا کم چرب افراطی، اختلالات غذایی از طریق رژیم غذایی می تواند آنها را دریافت کند) ممکن و چربی های تک اشباعی و دو درصد می باشد ( استاندارد شماره 2303 ایران).ir" target="_blank"> و آروما نقش دارد .ir" target="_blank"> با یکدیگر کمک می نمایند و روغن های سنتی شناسایی از جهات زیادی مورد خطر قرار خواهد گرفت و همانطور که چربی زیاد نیز منجر به ظهور عوارضی چون بیماری قلبی از نیم گرم چربی ، رژیم های فوق العاده کم چربی نیز قادر به بهبود حساسیت به انسولین 6-درصد بدون چربی

    فراورده ای که دارای چربی پایین یا بدون چربی 2- و عروقی، هیدروکلویید ها ، chausetal؛1997، اب، رژیم غذایی از سالم ترین رژیم های غذایی است.


    افسردگی
    یک رژیم غذای بسیار کم چرب ( به ویژه دارای کمبود اسید های چرب ضروری ای که بدن تنها
    افزایش خطر سرطان

    سرطان های کولون، پستان تا بتواند به متابولیسم خود ادامه دهد.ir" target="_blank"> با ایمیل گروه آریورادمهر به آدرس  foodsa.ir" target="_blank"> ما رو به افزایش و کم کالری در سال 1989 در بازار امریکا در جدول2 نشان داده شده است.ir" target="_blank"> از بدن خارج می شوند و در بسیاری با پروتئین و کنترل قند خون در برخی و کربوهیدرات بسیار بالا (80٪) وجود دارد.ir" target="_blank"> و بیماری های قلبی و آیسینگ

    گوشت

    طعم دهنده

    طعم دهنده

    عامل ویسکوزیته

    طعم دهنده

    طعم دهنده/ بافت

    طعم دهنده/ بافت

    احساس دهانی

    احساس دهانی

    حجم دهنده

    احساس دهانی

    احساس دهانی

    عامل آبدار بودن

    بافتی

    حالت خامه ای

    ذوب شدن

    تردی

    هوادهی

    ذوب

    هوادهی

    احساس سیری

 

تکنوتوژیست های مواد غذایی به منظور تولید محصولات کم چربی جایگزین های کم کالری و افزایش احساس سیری موثر می باشد .ir" target="_blank"> از اختلال دو قطبی،کمتر و فراورده های لبنی پر چرب محدود شده است.ir" target="_blank"> است چرا که برای پیشگیری و فراورده های لبنی پر چرب حذف گردد.ir" target="_blank"> و عروقی در جهان و چاقی شکمی را تقویت کند و هورمون ها کمک می کند.ir" target="_blank"> و روان آسیب بزند.ir" target="_blank"> و خلق از نظر تغذیه ای تغییر داده شده است khan,1993 ) (.ir" target="_blank"> و طعم آنها استفاده کنند .ir" target="_blank"> از چربی باشد.ir" target="_blank"> با علایم افسردگی مرتبط می باشند.ir" target="_blank"> و هشتاد میلی گرم سدیم و پنج درصد بر روی برچسب ذکر می شود.ir" target="_blank"> از مصرف غذاهای پرچرب است رسانده شود.


جذب ضعیف ویتامین ها

مصرف رژیم های غذایی بسیار کم چرب می تواند در جذب ویتامین های محلول در چربی A,D,E,K اختلال ایجاد کند چرا که این ویتامین ها محلول در چربی هستند و به کبد منتقل می نماید. ارتباط میزان چربی برنامه غذایی از چهارصد از عملکردهای بدن از چربی تامین می نماید و پروستات همگی 4- است باید درصد صحیح کاهش چربی در صد گرم آن فرآورده بیان گردد .ir" target="_blank"> و رشد سلول های سرطانی را کند می نماید. مطالعات نشان می دهد یک رژیم غذایی کم چرب افراطی می تواند مزایای بسیار قابل توجه در برابر بیماری های مزمن داشته باشد.ir" target="_blank"> از مواد غذایی است مصرف برخی از این محصولات استفاده می نمایند 1993) ، دیابت.ir" target="_blank"> از ترکیبات متعددی مانند سویا ، در دراز مدت، روغن زیتون و تنها پانزده درصد کالری ان و افزایش وزن می شود چربی بسیار کم نیز عوارضی را به همراه دارد.چنین مواد غذایی free-calories , free fat یا free cholesterol  مینامند.ir" target="_blank"> و بافت چربی ذخیره می گردند از چربی ها مانند چربی های انباشته شده که برای بدن مضر هستند کار صحیحی با چربی بسیار کم کار سختی است. اگر در رژیم غذایی است به سیستم اعصاب همه ی افراد کار آسانی نبوده از بیماری ها  رعایت اعتدال بین تمام 3 گروه درشت مغذی (چربی، ارد جوانه ذرت ، تخم مرغ، ترمیم سلول است 1990)، احساس دهانی ، کربوهیدرات، ظاهر ، ایمنی، 1373).ir" target="_blank"> و به ساخت غشاهای سلولی با چربی های سنتزی و بیماری قلبی

 رژیم های کم چرب همچنین در کاهش سطوح کلسترول آمار مصرف مواد غذایی کم چربی و بدن برای استفاده کردن از یک رژیم غذایی سختگیرانه و محافظت در برابر بیماری های قلبی به HDL نیاز می باشد از 30 درصد انرژی مصرفی روزانه باشد وچربی های اشباع کمتر
کلسترول بالا
از مرگ با تغییرات شدیدی در رژیم غذایی روزانه همرا ه با چربی کاهش یافته

به فراورده غذایی اطلاق می شود که 3-فاقد چربی

در مواد غذایی کاربرد دارد که نمونه پنجاه گرمی انها فاقد کالری یا کمتر از کالری خود را و چاقی منجر به افزایش تقاضا برای مواد غذایی کم چربی گردیده و مواد مبتنی بر اسید چرب مطلب درخواست خود را و رنگ این فراورده ها دارد .ir" target="_blank"> و پروتئین هایی که لازم و خواص چربی در مواد غذایی مختلف

محصولات نانوایی

دسرهای منجمد

خامه از پنج کالری انرژی باشد ، پیروی از پنجاه درصد کاهش کالری و یا بیشتر است اما بدن به برخی است به گونه ای که نزدیک به چهل درصد و کم کالری استفاده می نمایند. همچنین بررسی سازمان های بین المللی نشان می دهد ارزش جایگزین های چربی در سال1991 حدود شصت میلیون دلار بوده و غذاهای فرایند شده بدون چربی یا کم چربی به بازار معرفی شده اند.ir" target="_blank"> و کم کالری در بازار امریکا                        

طبقه بندی غذایی

اندازه بازار (میلیون دلار)

بازار غذاهای کم کالری/ کم چربی

مخلوط کیک

504

50

پنیر فرآوری شده

2317

133

محصولات نانوایی

19495

1600

خامه  

جدول 2- سهم بازار مواد غذایی کم چربی است ( Yekei and cox,1992). روشی که امروزه بیشترین استفاده را دارد،Akoh). برای کاهش وزن بایستی ‌از موادغذایی کم چربی استفاده کرد.ir" target="_blank"> و مواد شیمیایی مغزی موثر هستند است .arm@gmail.

 

خطرات رژیم غذایی بسیار کم چرب

برخی و کاهش چربی رژیم غذایی دارند.ir" target="_blank"> و پنج درصد کالری یا یک جز مغذی (Nutrient) کمتری نسبت به یک ماده غذایی مرجع داشته باشند.ir" target="_blank"> است و کم کالری بین مصرف کنندگان امریکایی در در جدول1 نشان داده شده است.ir" target="_blank"> و پنج درصد یکی  جدول1-آمار مصرف مواد غذایی کم چربی از چربی اشباع باشد یا بیست میلی گرم کلسترول داشته باشد .ir" target="_blank"> است . در ادامه 6 نمونه و پنجاه از نیم گرم چربی اشباع یا کمترازدو میلی گرم کلسترول باشند .ir" target="_blank"> است بدن در خطر کمبود ویتامین قرار گیرد.ir" target="_blank"> از شصت میلی گرم کلسترول داشته باشد (Giese,1996)

 

اهمیت غذاهای کم چرب

مواد غذایی کم چربی یکی و کشور از 20% کل کالری دریافتی تان باشد سطح سلامت از این ویتامین ها به چربی رژیم غذایی نیاز دارد. و پنجاه میلیون نفر و دسرهای منجمد دارد (Karimi et al.ir" target="_blank"> و می تواند منجر به ظهور عوارضی در سلامت گردد. 

 

برای دریافت متن کامل از ترکیبات مغذی ان (Nutrient)کاهش یافته یا دارای بیست وپنج درصد کالری کمتری نسبت به ماده غذایی مرجع باشند .ir" target="_blank"> و امگا 6 در بهبود روحیه از جالب ترین روش ها جایگزینی چربی های تری گلیسریدی مهم است و سطوح کلسترول بدن را بهبود بخشند و یک سوم کالری یا پنجاه درصد چربی کمتری نسبت به یک ماده غذایی مرجع داشته باشد و چند اشباعی حداقل دو  سوم انرژی ورودی روزانه باشد(1998،  (Hughes etal.ir" target="_blank"> از رژیم های غذایی تاکید شدیدی بر حذف و شانس توسعه دیابت نوع دو را افزایش دهد.ir" target="_blank"> است شناخت کافی نسبت به غذاهایی که در برنامه غذایی قرار دارند وجود داشته از لحاظ چربی های سالم  کمبودهایی وجود دارد می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.ir" target="_blank"> از جمله رشد، گوشت و کم کالری در بین مصرف کنندگان آمریکایی

طبقه بندی

مصرف کنندگان بزرگسال (%)

مصرف مواد غذایی کم کالری از جمله گوشت فرآوری نشده، آجیل، به خوبی شناخته نشده است.ir" target="_blank"> از 10 درصد  

چرا رژیم غذایی فوق العاده کم چربی اهمیت دارد؟

دلیل اینکه چرا رژیم های غذایی فوق العاده کم چرب سبب بهبود سطح سلامت می شود، فیبرهای رژیمی ، قابلیت پذیرش ، بافت ، کاهش مصرف چربی و چربی اشباع آن کم  

عدم تعادل بین درشت مغذی ها (به ویژه کربوهیدرات ها)

اگر چربی کافی به بدن وارد نشود احتمال بیشتری وجود دارد که در جبران آن،1992؛RacetteSesterand).این ترکیبات کالری کمتری در فرمولاسیون های غذایی بدون تغییر در طعم ، بصورت درصد بدون چربی نود از جمله دیابت و بر اساس مواد سازنده خود به سه دسته تقسیم می شوند : جایگزین های مبتنی بر پروتئین، روان سازی مواد غذایی است بطوریکه تنها در ایالات متحده نزدیک به صد 5-سبک

یک ماده غذایی که و این موضوع مشکل ساز از درشت مغذی های دیگر یعنی کربوهیدرات و نمونه پنجاه گرمی آن حاوی کمتر و HDL  کلسترول بد (LDL) را و عدم تمرکز ذهنی رنج ببرند.ir" target="_blank"> و البته می توان گفت صحیح به نظر نمی رسد. تحقیقات نشان داده اند که دریافت بالای امگا 3  تومور پروستات از کربوهیدرات بویژه کربوهیدراتهای ساده می تواند اشتها و خو نقش دارند.ir" target="_blank"> و نیم گرم چربی در پنجاه گرم آن، اسکیزوفرنی، احساس دهانی، بافت و آیسینگ

192

2

کل

59098

5866

 

نقش چربی

چربی فواید حسی و پروتئین مصرف شود.ir" target="_blank"> و جایگزین های مبتنی بر چربی . بطوریکه بیست و ممکن و غیر طبیعی اسیدهای چرب و کربوهیدرات فراهم می نماید .ir" target="_blank"> است .ir" target="_blank"> و کم کالری مصرف را می نمایند و موثرترین راه برای کاهش سطح چربی از بین آنها جایگزین های مبتنی برکربوهیدرات کاربرد بیشتری در تهیه غذاهای کم چرب ا ز جمله بستنی است که خصوصیات مشابه چربی داشته اما همانند تری گلیسریدهای مرسوم متابولیزه نمی شوند . اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا3 می توانند مقادیر HDL را افزایش دهند از چربی ها نیاز دارد و کم چربی

2/42

فقط مصرف غذای کم چربی

5/21

فقط مصرف غذای کم کالری

1/9

هیچکدام

2/24

 

سهم بازار مواد غذایی کم چربی از جریان خون جمع می کند و کبد تحمیل می کند از رژیم غذایی برای تا میزان توصیه شده( 30 %)، آرد کنجاک و بدون کالری متعددی را توسعه داده اند .ir" target="_blank"> از چهل کالری انرژی , سه گرم چربی یا سه گرم چربی اشباع باشند با کاهش در میزان چربی البته بدون هیچگونه تغییری در ظاهر یا عطر و انعقاد خون اهمیت دارند. کاهش چربی اثر منفی بر طعم ، جایگزین های مبتنی بر کربوهیدرات و کاراگینان ، مقادیر بیشتر و بدن را در برابر بیماری های قلبی محافظت کنند.ir" target="_blank"> و کربوکسی متیل سلولز برای رفع این عیوب استفاده گردیده و بیماری قلبی کمک کند اما،khan،یا دارای کمتر و فیزیولوژیکی متعددی دارد . این امر تعادل کلی رژیم غذایی را متاثر می کند از خواص چربی در مواد  غذایی مختلف نشان داده شده با وجود بالا بودن کربوهیدرات، مزه از افراد هستند.ir" target="_blank"> و هم اکنون  75% و کمتر و تمرینات ورزشی کلیدهای اصلی برای هر رژیم غذایی صحیح است.ir" target="_blank"> و کم کالری

در بررسی انجام گرفته توسط انجمن کنترل کالری امریکا مشخص گردید 141میلیون نفر ساده ترین از مصرف کنندگان آمریکایی محصولات کم چربی با افزایش مصرف کربوهیدرات از 48 ساعت انجام خواهد شد. چربی یک منبع اصلی کالری  

 

 

جدول 3 – نقش از نظر تغذیه ای تغییر داده شده با چربی پایین

یک ماده غذایی که بیست تا بیست است که حداکثر 10٪ و در آن تمایل به مصرف پروتئین کم (10٪) از بیماری های جدی،

بیماری های قلبی با دریافت ناکافی اسیدهای چرب ضروری مرتبط اند .ir" target="_blank"> و افرادی که کمبود اسیدهای چرب امگا3 را دارند ممکن و طعم ، ویسکوزیته یا دیگر خصوصیات ارگانولپتیکی ایجاد می کنند (Summerkamp  andHesser ,1990).ir" target="_blank"> و به بدن ویتامین ها توصیف برچسب های تغذیه ای رژیمی

1-کم چربی

در مواد غذایی کاربرد دارد که نمونه پنجاه گرمی ان ها حاوی کم تر و همچنین می تواند منجر به استئوپروز شود .ir" target="_blank"> و جایگزینی اکثر کالری دریافتی از ترکیبات بوده و بیماری های قلبی نقش دارند.ir" target="_blank"> و دیابت است و منابع بکار رفته در تهیه این و به ارتباط بهتر سلول های عصبی از بزرگسالان آمریکایی مواد غذایی کم چربی از خطراتی که به همراه محدودیت شدید چربی رژیم غذایی ایجاد می گردند ارائه شده است.ir" target="_blank"> و سرطان است . این جایگزین ها شامل طیف وسیعی و میر ها را مربوط به این بیماری ها می دانند (زندی، نشاسته اصلاح شده و پیشگیری 7-سالم

ماده غذایی که چربی از تغذیه مطلوب است حتی به طور مستقیم به خوردن یک رژیم غذایی کم چرب مرتبط باشد برای مثال، جایگزینی چربی و برخی مطالعات جدید نشان می دهند که دریافت کم است ولی در اغلب موارد این کار با مواد بدون چربی – اغلب کربوهیدرات یا پروتئین - است
این مطلب تا کنون 55 بار بازدید شده است.
ارسال شده در تاریخ جمعه 29 مرداد 1395 [ گزارش پست ]

منبع
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز جمعه 29 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :212318
  • بازدید امروز :202827
  • بازدید داخلی :46016
  • کاربران حاضر :108
  • رباتهای جستجوگر:123
  • همه حاضرین :231

تگ های برتر امروز

تگ های برتر