تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


ویژگی های فیزیکی توت فرنگی Physical propertirs of strawberry

    ویژگی های فیزیکی توت فرنگی Physical propertirs of strawberry

    چکیده

    برخی از خصوصیات فیزیکی توت فرنگی به عنوان تابعی از رطوبت ارزیابی گردید. با افزایش رطوبت از 24.85 تا 90.20% (بر مبنای وزن خشک)، طول، عرض، ضخامت و میانگین قطر هندسی افزایش پیدا کرد...

     

    مقدمه

    میوه توت فرنگی به عنوان یک گیاه دارویی و تزئینی شناخته شده است. از این میوه در پزشکی برای  درمان رماتیسم، سرطان معده و قلب، تصفیه خون و خوشبو نمودن دهان استفاده می شود...

     

    خصوصیات فیزیکی وابسته به رطوبت در محصولات کشاورزی نقش تعیین کننده ای در کارایی و سازگاری ماشین آلات فرآوری ایفا می نماید. معمولا برای دستگاه های فرآوری یک محدوده رطوبت بهینه تعریف شده است که اگر محصول کشاورزی با آن رطوبت به دستگاه وارد شود، کارایی دستگاه مناسب خواهد بود...

     

    مواد و روش ها

    رطوبت با استفاده از آون در دمای 75 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت و تا رسیدن به وزن ثابت اندازه گیری شد. ابعاد توت فرنگی با استفاده از کولیس اندازه گیری شد...

     

    برای دریافت متن کامل و منابع بکار رفته در تهیه این مطلب درخواست خود را با ایمیل گروه آریورادمهر به آدرس  foodsa.arm@gmail.com یا شماره ی 8229-832-0915 مطرح نمائید. پاسخگویی به ایمیل نهایتا پس از 48 ساعت انجام خواهد شد.


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : رطوبت ,فرنگی ,فیزیکی ,دستگاه ,استفاده ,اندازه گیری ,خصوصیات فیزیکی ,physical propertirs ,فرنگی physical ,فرنگی physical propertirs ,
    ویژگی های فیزیکی توت فرنگی Physical propertirs of strawberry

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 6 خرداد 1396

تبلیغات

ads2

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر