خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





نمونه پروپوزال صنایع غذایی -بررسی اثر آنتی اکسیدانی زردچوبه بر پایداری روغن سویا

    Investigation the effect of turmeric as an antioxidant on the stability of soybean oil

    بيان مسأله اساسي تحقيق به طور كلي (شامل تشريح مسأله و معرفي آن، بيان جنبه ‏هاي مجهول و مبهم، بيان متغيرهاي مربوطه و منظور از تحقيق) :

    سویا با نام علمی  Glycine Max گیاهی است از تیره نخود (لگومینوز) که به صورت بوته‌ای استوار و با شاخه و  بر گ زیاد رشد می‌کند. سویا یکی از بقولات است. نیام و دانه آن (لوبیا) غذای میلیون‌ها نفر را فراهم می‌کنند و در تهیه مواد شیمیایی نقش عمده دارند. سویا احتمالاً حاصل اهلی‌سازی گیاهی وحشی در شرق آسیا است. سویا دارای دو فرم رشد محدود و نامحدود است. در گیاهان با فرم محدود گل‌ها در ابتدای گره‌های فوقانی به ظهور رسیده و به طرف پایین ادامه می‌یابد. در ارقام رشد نامحدود گل دهی در گره‌های پایینی آغاز گردیده و به طرف بالا پیش می‌رود. سویا گیاهی گرمادوست است. حداقل دما برای رشد آن ۱۰ درجه سانتی گراد و دمای ۲- ، دمای کشنده آن است. دمای بالاتر از ۳۵ درجه در طول دوره رشد برای آن مناسب نیست و بذرهای که در درجه حرارت‌های بالا تولید می‌شوند کیفیت مطلوبی ندارند. نتیجه یک تحلیل صورت گرفته در سال ۲۰۰۹ نشان داد که مصرف سویای غذایی با کاهش خطر ابتلا...

    اهمیت و ضرورت انجام تحقيق (شامل اختلاف نظرها و خلاءهاي تحقيقاتي موجود، ميزان نياز به موضوع، فوايد احتمالي نظري و عملي آن و همچنين مواد، روش و يا فرآيند تحقيقي احتمالاً جديدي كه در اين تحقيق مورد استفاده قرار مي‏گيرد:

     آنتی اکسیدان های طبیعی خصوصاً ترکیبات فنلی قادرند از اثر کلسترول با دانسیته پایین جلوگیری کنند و باعث به تأخیر افتادن گسترش بیماری های قلبی و عروقی شوند. بنابراین استفاده از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی با تقاضای بیشتری روبرو شده است. در حال حاضر، آنتی اکسیدان های سنتزی مانند BHA، BHT و پروپیل گالات به فرآورده های غذایی برای جلوگیری از اکسیداسیون چربی ها افزوده می شوند. از طرفی تقاضای مصرف کننده برای آنتی اکسیدان های طبیعی رو به افزایش است. این مسأله به دلیل افزایش سطح آگاهی نسبت به اثرات نامطلوب استفاده طولانی...

     

    مرور ادبیات و سوابق مربوطه (بيان مختصر پیشینه تحقيقات انجام شده در داخل و خارج کشور پيرامون موضوع تحقیق و نتايج آنها و مرور ادبیات و چارچوب نظري تحقیق):

     

    Banerjee و همکاران (2013)  اثر آنتی اکسیدانی  زردچوبه بر ویژگی های سرخ کردنی روغن سویا را بررسی کردند. مطالعات تطبیقی ​​بر ارزش پراکسید نشان داد که خاصیت آنتی اکسیدانی کورکومین در زردچوبه در ابتدا در کاهش اکسیداسیون روغن کمک کرد، اما با افزایش طول مدت زمان، قدرت آنتی اکسیدانی به تدریج کاهش می یابد. از دست رفتن اسیدهای چرب اشباع نشده از ترکیب اسید چرب محاسبه شد و مشخص شد که از دست رفتن اسیدهای چرب اشباع در روغن سویای حاوی زردچوبه که در آن سیب زمینی خوابانده و سرخ شدند، 36/6 بود در حالی که پس از 24 ساعت از حرارت، 76/7 از دست دادن اسیدهای چرب اشباع را نشان داد. این نتایج پایداری حرارتی و اکسیداتیو بالای روغن سویا را در حضور زردچوبه نشان داد. با این حال، اثر آنتی اکسیدانی به تدریج، با افزایش مدت زمان حرارت، کاهش یافته است. 

     

     Abdeldaiem (2014)  استفاده از رنگدانه زرد استخراج شده از زردچوبه، به عنوان یک نگهدارنده طبیعی غذایی را ب...

     

     

    اهداف مشخص تحقيق (شامل اهداف آرماني، کلی، اهداف ويژه و كاربردي):

     

    الف) تأثیر ریزوم زردچوبه (کورکومین) بر افزایش فعالیت آنتی...

     

     

    سؤالات تحقیق:

     

     آیا ریزوم زردچوبه (کورکومین) استخراج شده با روش ماکروویو و اولتراسوند، با اختلاف غلظت 01/0 درصد، بر...

     

     

    فرضيه‏ هاي تحقیق:

     

    ریزوم زردچوبه (کورکومین) استخراج شده با روش ماکروویو و اولتراسوند، با اختلاف غلظت 01/0...

     

     

    روش تهیة عصاره های حاوی ریزوم زردچوبه (کورکومین)

    ابتدا مادة مؤثر موجود در ریزوم زردچوبه (کورکومین)، به روش اولتراسوند و ماکروویو، با دو حلال استون و اتانول استخراج می گردد...

     

     

     

    برای دریافت متن کامل و منابع بکار رفته در تهیه این مطلب درخواست خود را با ایمیل گروه آریورادمهر به آدرس  foodsa.arm@gmail.com یا شماره ی 8229-832-0915 مطرح نمائید. پاسخگویی به ایمیل نهایتا پس از 48 ساعت انجام خواهد شد.

     

     

     


    این مطلب تا کنون 23 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : زردچوبه ,آنتی ,سویا ,کورکومین ,افزایش ,تحقيق ,ریزوم زردچوبه ,زردچوبه کورکومین ,آنتی ایدانی ,آنتی ایدان ,اختلاف غلظت ,ریزوم زردچوبه کورکومین ,زردچوبه کورکومین استخراج ,
    نمونه پروپوزال صنایع غذایی -بررسی اثر آنتی اکسیدانی زردچوبه بر پایداری روغن سویا

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر